7 feb - Är det klippt?



3 x mig idag.
Skulle inte jag passa i kort hår? Funderar på att göra ngt åt kalufset jag har. Samtidigt som jag vill ha det kvar är jag trött på det. Jag vet att jag kommer ångra mig ngt så in i ---, men jag tröttnar så fort...Jag skulle isf vilja ha till axlarna ungefär, och lite uttunnat och fränt sådär..Ung. som bild 1...
Hm. Hur ska jag göra??

Längtar riktigt mycket till sommaren också.
Slippa tjocka tröjan och vinterjackan, vantar och påpälsat. Bara gå ut i linne och nästan dö av värme iaf! Men snön har smält nu iaf, och det ger ju lite hopp! Är så härligt att höra fågelkvitter på morgonen, man blir gladare då. Och speciellt när solen skiner! Då får jag åter hopp om våren =)

Idag börjar ju melodifestivalen också. Deltävling 1. Extra kul för att den där killen från Jönköping är med också. Och en utav hans tjejer som är med vet jag vem det är^^ hihi. Oj vad skrytsamt. Så får se om man kollar på det eller inte. Tråkigt att sitta själv och heja, och ingen vill ju se det:S Men det löööser sig! =)

Kram & Love




Kommentarer
Postat av: Tuva

sv, ja suck.. :( åå, hm. jag älskar långt hår men du ser häftig ut på kortet där de ser kort ut. lite rockig liksom :P

2009-02-07 @ 18:54:05
URL: http://tuvas.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Såg första bilden och tänkte "åh, vilken snygg frisyr" Sen läste jag inlägget och insåg att du inte hade så kort hår som det såg ut att vara. Men du passar verkligen i den frisyren =)

2009-02-07 @ 19:02:48
URL: http://millarocker.blogg.se/
Postat av: Riina

de skulle vara snyggt lovar

2009-02-08 @ 09:36:54
URL: http://riinas.blogg.se/riina
Postat av: josephine

sv: jamen precis ;D

2009-02-08 @ 16:53:55
URL: http://stjupid.blogg.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0