31 dec- GOTT NYTT ÅR


31 dec-


Idag har jag bara myst! Nu på morgonen har jag suttit och kollat på Madicken!=) Det är ju så bra! Man får såna minnen från när man var liten och kollade på barnfilmer dagarna i ända. Madicken har alltid varit min favorit, speciellt när hon hoppar från taket och får hjärnskakning. För dagen efter sen får hon ju paket från sin farmor och utflykten blir ju av iaf. =)
Hehe det var avsnittet från när deras mamma fyller år också, och hon får en dammsugare. En s.k. "helvetesmaskin" =P Tänk vad utvecklingen går framåt...

Nu sitter jag också och skriver i min fina morgonrock/kimono/geishaklädnad. Jättefin!=) Fick den utav Madeleine i julklapp. Den är i viscos(?) och har ett fint mönster. Känner sig nästan kunglig när man bär den. Hähä

30 dec-

Jag är så grymt duktig! Efter att ha slappat i ca 1 månad eller något så tog jag tag i kragen och gick till gymmet. Tanken tog ju emot i början, men när jag väl var där så kände jag mig guld. Jag körde gärnet för att sen unna mig en stund i solen. Detta gör jag inte ofta så någon gång ibland kan det vara välförtjänt tycker jag.
Och för att inte tala om att bli snygg inför imon! =) Var på stan tidigare idag med pojkvännen, trevligt fastän han gick i en butik sen åkte till en kompis, men det var ju tiden vi fick vara tillsammans som var viktig =)
 Jag hittade iaf en outfit tills imon, tack gode gud! Sprang ju runt i varenda affär uppe på a6 igår, men hittade nada. Så det var en lättnad att se sig i provrumsspegeln med en killer-outfit! Snyggast på festen - helt klart! haha=)

Frågan är ju bara; Vart ska man vara!? Ingen verkar ju vilja bjuda hem 20 fulla människor som spyr och stökar ner...

Hur ska du fira in det nya året?

29 dec


Kan man ha den som logga? Så enkel men ändå intetsägande...TYCK TILL!

29 dec -


29 dec -

Hurra! Jag har börjat att blogga igen. Denna gången ska det bli mer seriöst och mer "jag". Denna ska gå in mer på djupet och vill att den ska bli roligare! =)

Min förra, corcoleo.blogg.se, blev kanske inte så lyckad. Men man lär ju sig av sina misstag och jag ger mig nu en andra chans!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0